Başkan Altaydan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana Teşekkür

Başkan Altaydan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana Teşekkür
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Kongre Merkezinin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Selçuklu Belediyesi Meclisi Kasım ayı gündem maddelerini görüşmek üzere Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın başkanlığında toplandı. Başkan Altay, toplantı öncesinde Anadolu’nun en büyük kongre merkezinin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve diğer protokol üyelerine teşekkür etti. 28 Ekim Cumartesi günü Selçuklu Belediyesi için tarihi ve çok önemli bir gün yaşadıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız ve Başbakanımızın katılımıyla 18 salondan oluşan Selçuklu Kongre Merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Hakikaten çok uzun süredir üzerinde çalıştığımız, çok emek harcadığımız ve stadyumdan sonra Konya belediyeleri olarak yapılmış en yüksek bedelli iş olan Selçuklu Kongre Merkezinin tamamlandığına ve Cumhurbaşkanımızın kurdele kesmesiyle açıldığa şahitlik etmiş olduk. Katılımlarından dolayı Cumhurbaşkanımıza, Meclis Başkanımıza ve Başbakanımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin en güzel salonlarından oluşan bu kompleks inşallah Konya’nın bilim, kültür ve sosyal hayatına ciddi bir katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Mimari yapısı ve teknik donanımıyla dikkat çeken kompleksin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çok hoşuna giden ve çok övgü ile bahsettiği bir iş olduğu ifade eden Başkan Altay, "Selçuklu Kongre Merkezinde Türkiye’nin en önemli üç isminin bir arada olduğu bir program gerçekleşmiş oldu. Cumhurbaşkanımızı VIP Salonunda ağırladık. Ayrıca büyük salonda AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı gerçekleştirildi. Yine 1000 kişilik salonumuzda Cumhurbaşkanımıza, Meclis Başkanımıza, Başbakanımıza bir akustik sunu icra edildi. O salon akustik açıdan Türkiye’nin en güzel salonlarından birisi. Çıplak sesle bir sanat icra edildi. Cumhurbaşkanımız bundan çok memnun oldular. Sonrasında da Milletvekilimizin düğününe katılarak aslında binamız içerisindeki 3 büyük salonun protokol tarafından görülmesi sağlanmış oldu" şeklinde konuştu

Sözlerini meclis üyelerine teşekkür ederek tamamlayan Başkan Altay, "Süreçteki desteklerinizden dolayı da sizlere de teşekkür ediyorum. Belediye Meclisimiz bu konuda hep bize destek oluyor. İnşallah şehrimiz ve ülkemiz adına önemli bir eser daha hayata geçmiş oldu. Hayırlı işlerde kullanılmasını temenni ediyorum" dedi.