Başkan Altay, Şehit Aileleri İle Bir Araya Geldi

Başkan Altay, Şehit Aileleri İle Bir Araya Geldi
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kutsal topraklara hac farizasını tamamlayıp yurda dönen şehit aileleri ile bir araya geldi.

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Recep Pekdemir ve hac farizası için kutsal topraklara giden şehit ailelerini ağırladı. Kelebekler Vadisi Parkı’nda gerçekleşen programda konuşan Başkan Altay, "Vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri bizim en değerli emanetimizdir" dedi.

Devletimizin ve milletimizin şehit ailelerine her fırsatta vefasını gösterdiğini ifade eden Başkan Altay, "Cumhurbaşkanımızın talimatı ile şehit ailelerimiz artık kurasız hacca gidiyorlar. Bugün de Şehit Aileleri Derneğimizin organizasyonunda hac farizasını yerine getiren hacı amcalarla ve hacı annelerle birlikte olduk. Rabbim mebrur etsin inşallah, tekrar nasip etsin. İnşallah nice güzel günlere birlikte kavuşalım" diye konuştu.

Başkan Altay, “Şehit Aileleri Derneğimizden gelen misafirlerimiz Kelebekler Vadisi Parkı, Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ve Sille Baraj Park’ta güzel vakit geçirdiler. Davetimizi kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Dualarınızı memleketimizden ve bizlerden eksik etmeyin" şeklinde konuştu.

Şehit aileleri adına konuşan Konya Şehit Aileleri Dernek Başkanı Recep Pekdemir, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. Pekmedir, "Hac ve umreye giden şehit ailelerimizi gerçekleştirdiğiniz davetle mutlu ettiniz. Rabbim burada bulunan anne ve babalarımızın hac farizasını makbul ve kabul eylesin. İyi ki sizler varsınız, Rabbim çalışmalarınızda muvaffakiyet versin" dedi.

Şehit Aileleri, Selçuklu Belediyesi tarafından düzenlenen program kapsamında Kelebekler Vadisi Parkı, Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ve Sille Barajı’nı ziyaret etti.