Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Başarılı Sporcular Ödüllendirildi
Anneler Günü kapsamında gerçekleştirilen davette başarılı sporcularımız ödüllendirildi ve hayatımızın en büyük hazineleri olan annelerimizin Anneler Günü kutlandı.

 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü; Anneler Günü münasebetiyle gerçekleştirdiği programda anneleri ve başarılı sporcuları unutmadı.

Hayatın en büyük hazineleri olan Anneleri bu özel günde unutmayan il müdürlüğü, ayrıca değerli protokol mensuplarının eşlerine, sporcuların annelerine ve tesislerde spor yapan annelere çiçek hediye ederek, anneler gününü kutladı.

Bu özel günde İlimizi en iyi şekilde temsil eden ve büyük başarılara imza atan sporcularımızı ve ailelerini aynı çatı altında toplayarak ve kaynaşmasını sağlayarak başarılı sporcuları ödüllendirdi.

İl Müdürü Mustafa Elduran, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü alanında düzenlenen ödül töreninde yaptığı konuşmada, başarılı sporcuları tebrik etti.

Disiplinli çalışmaya devam eden sporcuların, daha büyük başarılara imza atacağına inandığını belirten Elduran, "Önemli olan istikrarlı bir şekilde çalışabilmek. Yeter ki gayret gösterin, azmedin. Sporda elde ettiğiniz başarılar, sizin istikbaliniz açısından da önemli. Sporcu olan diğer meslek dallarında da başarılı olur. Bizim arzumuz her öğrencimizin ve her gencimizin bir spor dalında faaliyet göstermesi. Amatör olarak da yapılsa spor gençlere şahsiyet kazandırır ve gelişimlerini sağlar" diye konuştu ve tüm annelerden bu konuda destek istedi.