Başarılı Judocudan İl Müdürü Kuntoğlu’na Ziyaret

Başarılı Judocudan İl Müdürü Kuntoğlu’na Ziyaret
Başarılı Judocu Esra Coşar İl Müdürü Kuntoğlu’nu Makamında Ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğünün 2018 yılı faaliyet programında yer alan, 5-6 Mayıs tarihleri arasında Kütahya’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Kuşak Güreşi Şampiyonasında Türkiye 3.sü olan Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencisi Esra Coşar, Okul Müdürü Abdülkadir Ünüvar ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.
Spor Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığının 2018 yılı faaliyet programında yer alan yarışmada Abdullah Tayyar Anadolu Lisesinde Esra Coşar judo branşında Türkiye 3.sü olarak Karaman’ı en iyi şekilde temsil etti.
Konu ilgili İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’na bilgiler aktaran Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi Müdürü Abdülkadir Ünüvar, “Öğrencimiz Esra Coşar Karaman Judo il seçmelerinde il 1.si olarak katıldığı Anadolu Judo Yıldızlar Ligi Çeyrek Finalinde Türkiye 3.sü, kuşak güreşinde Türkiye 3.sü ve Aksaray’da düzenlenen judo yıldızlar özel maçında ise yine Türkiye 3.sü oldu.  Ayrıca öğrencimiz atletizm branşında da Türkiye geneli turnuvalarında ilimizi temsil etmektedir” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu Esra Coşar’ı elde ettiği başarılardan dolayı tebrik etti. Sporda disiplinli çalışmanın önemli olduğunun altını çizen Kuntoğlu elde edilen başarıların disiplinli bir şekilde çalışma neticesinde ortaya çıktığını söyledi.  Kuntoğlu, “Ne kadar disiplinli çalışırsan o kadar başarılı olursun. Sporcu olarak disiplinli çalışmanın yanında ahlaklı ve prensipli olarak hayatını idame ettirmen sana artı değer katacaktır. Başarılarından dolayı seni tebrik ediyorum. Bu başarılarda emeği geçen öğretmenlerine ve ailene de teşekkür ediyorum. Başarıların daim olsun” diye konuştu.
Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun başarılı sporcuyu ödüllendirmesi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.