Bara Başkanı Er: Büyük Yol Katettik

Bara Başkanı Er: Büyük Yol Katettik
Mersin Barosu Başkanı Ali Er, “Mesleğimize ve meslektaşlarımıza yapmış olduğumuz yatırımlarla baromuz, hizmet konusunda büyük yol katetmiştir" dedi.

Anamur ilçesinde stajını başarıyla tamamlayan avukatlar Muhammet Ali Atalay ve Meliha Şimşek, yapılan yemin töreniyle avukatlık ruhsatnamesini Mersin Barosu Başkanı Ali Er’den aldı.

Mersin Barosu Anamur İlçe Temsilciliği’nde düzenlenen törene, Baro Başkanı Ali Er’in yanı sıra Anamur İlçe Temsilcisi Işıl Sönmez ile yemin eden avukatların aileleri de katıldı.

Törende konuşan Er, stajını başarıyla tamamlayan avukatları kutlayarak, “Mesleğimize ve meslektaşlarımıza yapmış olduğumuz yatırımlarla baromuz, hizmet konusunda büyük yol katetmiştir. Göreve gelir gelmez yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ilk işimiz, baromuzun hizmet kalitesindeki eksiklikleri tespit etmek oldu. Şahsımı ve yönetim kurulumu en mutlu eden nokta, meslektaşlarımızın beklentilerini, taleplerini en iyi şekilde karşılamış olmamız ve baromuzda yapılmasını istedikleri hizmetleri layıkıyla yapmış olmamızdır. Mesleğe resmi olarak ilk adımı atan meslektaşlarımı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.