Baloncu Ali havai fişek hakkında Vatandaşı uyardı

Baloncu Ali havai fişek hakkında Vatandaşı uyardı
Karaman’da Baloncu Ali lakabıyla bilinen Ali Açıkalın, izinsiz, korsan ve yasa dışı havai fişek atanlara karşı vatandaşı uyardı.
Düğün, Nişan ve özel günlerde havai fişeklerin kullanımı artık her geçen gün daha da artıyor. Büyük bir sektör haline gelen bu hizmet beraberinde de merdiven altı yapanların sayısını da çoğalttı.
 
Karaman’da Baloncu Ali lakabıyla bilinen Ali Açıkalın vatandaşların bu tip kişiler karşısında uyanık olmaları tavsiyesinde bulundu. Herhangi bir izin ve sertifikası olmayanların bu işi yaptıklarının altını çizen Ali Açıkalın şunları söyledi; “ Biz Karaman’da yıllardır bu işi resmi olarak güvenli bir şekilde yapmaktayız. Halkın havai fişeklere gösterdikleri önem her geçen gün artınca her sektörde olduğu gibi bu sektörde de merdiven altı yapanlar çıktı. Resmi kurumlardan izin almadan ve herhangi bir ruhsatı olmayanların bu işleri yapması çok tehlikelidir. Kullanılan malzeme sonuçta patlayıcıdır Allah korusun yaralamalara hatta ölümlere neden olabilir.” Dedi.
Yıllardır resmi olarak bu işi profesyonelce yaptıklarını sözlerine ekleyen Baloncu Ali; Ateşleyici ve Nakilci belgesine sahip olduklarını belirtti.
 
Düğün, Konser veya diğer özel günlerde profesyonelce havai fişek gösterisi isteyenlerin kendisine her an ulaşabileceklerini söyleyen Ali Açıkalın; “ Düğünlerde, Konserlerde, Açılışlarda veya diğer özel günlerde her türlü Balon süsleme ve havai fişek gösterisini yapmaktayız. GAMZE BALON VE DEKORASYON TANITIM VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ adı altında Karaman’lı vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Bize ulaşmak isteyenler 0536 312 47 38 telefon numarasından ulaşabilirler.” Dedi.