BBP İl Teşkilatından Alperen ocağına Ziyaret

BBP İl Teşkilatından Alperen ocağına Ziyaret
Büyük birlik Partisi Karaman il teşkilatı ve alperen ocakları Kazımkarabekir alperen ocağını ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) karaman İl Teşkilatı il başkanı Abdi Emin Aydoğdu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Alperen ocakları karaman il başkanlığının da katılımı ile Alperen Ocakları Kazımkarabekir İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Yapılan ziyarette BBP Karaman İl Başkanı Aydoğdu, "Alperen Ocakları ilçe başkanlığı gibi son derece ulvi bir görevde bulunan sevgili başkana ve yönetimine İl teşkilatı olarak başarılar diliyor, Alperen ocaklarımızın bu güne kadarki hayırlı hizmetlerinin bundan sonrada artarak devamını bekliyoruz. Bizde il teşkilatı olarak Alperen ocaklarımızla bir bütünlük içinde olup inşaallah ilimizde partimizin başarısını artırmak istiyoruz" dedi.

Kazımkabekir alperenleri ; "BBP Karaman il teşkilatımızın yapmış olduğu bu anlamlı ziyaretten son derece mutlu olduk. Alperen ocakları olarak Karamanʹda yeni bir sayfa açıyoruz. Ekip olarak hareket edip Nizam-ı âlem çerçevesinde yeni açılımlar yapacağız.

BBP Karaman il teşkilatımızın her zaman yanında olup almış oldukları kararlara tam destek olacağız" dedi. Ziyaretin ardından Alperen ocakları il teşkilatı, partililere ve ocak mensuplarına çay ve çeşitli ikramlarda bulundu.