Ayla Fırtınası esmeye Devam Ediyor.

Ayla Fırtınası esmeye Devam Ediyor.
Kore savaşını anlatan AYLA Filmi rekor üzerine rekor kırıyor.

Oscar’a aday Türk yapımı AYLA Filmi fırtınası esmeye devam ediyor. Son günlerin en çok sevilen sinema filmi olan AYLA filmini izleyenler gözyaşlarını tutamıyor.

Hafta sonu Karaman çarşı merkezinde ki SineNas Sinema salonuna gelen Karaman Valisi Fahri Meral ve muhterem eşi Zehra Meral hanımefendi AYLA filmini gözyaşları içerisinde izledi.

SineNas Sinema salonu işletmecesi Halim Sarıtaş haber sitemize yaptığı açıklamada, Ayla filminin rekora koştuğunu belirtti. İzleyenlerin gözyaşlarını tutamadığını söyleyen sinema işletmecisi Halim Sarıtaş; “ Kore savaşında yaşanan gerçek olayı beyaz perdeye taşıyan bu film gerçekten profesyonel bir şekilde yapılmış. Filmi izlemeye gelenlerin çoğu gözyaşlarını tutamıyor. Bugün de sayın Valimiz Fahri Meral ve muhterem eşini ağırladık filmi çok beğendiler. Bildiğiniz gibi bu film Oscar’a aday İnşallah Türk yapımcıların yaptığı bu film her dalda Oscar ödülünü alırlar. “ dedi.

Ayla filmini henüz izlemeyenlere tavsiye eden sinema işletmecisi Halim Sarıtaş; “ Ayla filmini izlemeyenlerin pişman olacağını düşünüyorum, film 1 ay daha salonumuzda devam edecek.” Dedi.

Ayla Filminin seansları şu şekilde;

11.00 – 13.20 – 15.40 – 18.00 – 20.30