Atakan Ünver’den Recep Şeker’e tepki

Atakan Ünver’den Recep Şeker’e tepki
CHP Karaman il başkanı Atakan Ünver, Karaman Milletvekili Recep Şeker’i sert bir dille eleştirdi.
CHP Karaman İl Teşkilatı bugün Atatürk Parkında basın açıklaması yaparak Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Adalet” yürüyüşüne destek verdi.
 
Karaman Milletvekili Recep Şeker’in kişisel Facebook sayfasından yaptığı paylaşıma tepki gösteren CHP İl Başkanı Atakan Ünver, Recep Şeker için, “Memleket adına bir faydalarını görmesek de Karaman Milletvekili olduğuna dair yaygın bir kanaat var. Bu milletvekilinin adı şeker, dili biber, sözleri zehir. “ Dedi.
Recep Şeker için “Devirmedik çam bırakmamış” diyen Atakan Ünver sözlerine şöyle devam etti; “Sayın vekil, zannederim siyasete yeni ısındı. Çünkü sahaya öyle bir dalmış ki kırmadık pot, devirmedik çam bırakmamış.” Dedi.
 
Recep Şeker’in açıklamarına “Yavaş sayın vekil yavaş!” diyen Atakan Ünver ; “Bu sayın vekil; sosyal medya hesabından dün başlayan “adalet” yürüyüşü ve diğer eylemler hakkında “ CHP, feto’ya destek eylemi yapacak” demiş. Yavaş sayın vekil, yavaş! O kadar da değil. Sen kimsin ki savaş meydanlarında milletin kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve bu alanda bulunan vatansever, cumhuriyetçi, Atatürk sevdalısı insanları feto’ya destek eylemi yapmakla itham ediyorsun!” dedi.
 
CHP Karaman il Başkanı İsmail Atakan Ünver konuşmasının da şunları söyledi; “ Tabii bu yürüyüş ve dayanışma hareketi ortaya çıkınca kışkırtıcılar da durumdan vazife çıkararak hemen devreye girdi. Bu kışkırtıcı ve provokatörleri ciddiye almamakla birlikte içlerinden birine değinmeden edemeyeceğim. Zira birazdan bahsedeceğim sözlerin sahibinin, biz memleket adına bir faydalarını görmesek de Karaman Milletvekili olduğuna dair yaygın bir kanaat var.
Bu milletvekilinin adı şeker, dili biber, sözleri zehir. Sayın vekil, zannederim siyasete yeni ısındı. Çünkü sahaya öyle bir dalmış ki kırmadık pot, devirmedik çam bırakmamış. Bu sayın vekil; sosyal medya hesabından dün başlayan “adalet” yürüyüşü ve diğer eylemler hakkında “ CHP, feto’ya destek eylemi yapacak” demiş. Yavaş sayın vekil, yavaş! O kadar da değil. Sen kimsin ki savaş meydanlarında milletin kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’ni ve bu alanda bulunan vatansever, cumhuriyetçi, Atatürk sevdalısı insanları feto’ya destek eylemi yapmakla itham ediyorsun! CHP ile hain Feto’yu / FETÖ’yü aynı cümle içinde kullanmak senin haddine mi düşmüş? Sen Cumhuriyet Halk Partisi’ni başka partilerle karıştırıyorsun herhalde.
Bu saygısız ve seviyesiz yaklaşıma aynı seviyede cevap vermek isterdim ama sayın milletvekili adına sevinerek söylemeliyim ki benim siyasi etik anlayışım ve üslubum buna müsaade etmiyor. Bu sayın vekil yine aynı paylaşımında yapılan bu demokratik eyleme bile tahammül edememiş ve bu eylemleri darbe ile ilişkilendirme cüretinde bulunmuş ve sonrasında eyleme katılanları iç hainler olarak nitelemiş, bu da yetmemiş eyleme katılanları “milletin sabrını zorlamayın” diyerek tehdit etmiş ve “ya bu vatanın evladı gibi yaşayın ya da düşmanı gibi defaolun gidin” diyerek ülkeden kovmuş. Şimdi bu sayın milletvekilinin sevdiğini düşündüğüm üslup ile bu meydandan sesleniyorum Eyy Recep Şeker! Sen de gel, biz Cumhuriyet Parkındayız, burada herkes için adalet arayışındayız, biz sadece kendimiz için değil senin için de adalet istiyoruz.
Sen kim oluyorsun ki bize hain yakıştırması yapıyorsun? Bu senin haddine mi? Sen bu işlere karışma, bildiğin işlerle uğraş, bu işler senin boyunu aşar... Biz adalet isterken sen demek ki adaletsizlik istiyorsun. Sana göre bizim gibi sadece adalet istemek hainlik; senin gibi adaletsizlik istemek vatanseverlikse sen vatanseverliğin ve hainliğin ne olduğunu git iyice bir öğren öyle gel.