Asfalt Çalışmaları Mümine Hatun Mahallesi’nde

Asfalt Çalışmaları Mümine Hatun Mahallesi’nde
Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince şehir genelinde gerçekleştirilen asfalt çalışmaları Mümine Hatun Mahallesi’nde devam ediyor.

Karaman Belediyesi asfaltlama çalışmasını hız kesmeden sürdürüyor. Şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştıran belediye, Karaman'ın çehresini değiştirmeye devam ediyor. Mümine Hatun Mahallesinde sürdürülen asfaltlama çalışmaları ile mahalle araları sıcak asfalt ile kaplanıyor. Asfaltlamanın hemen ardından sokaklarda kaldırım çalışmaları başlayacak.
Bu Sezon 406 Bin M2 Asfalt Serildi    
    Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Mümine Hatun Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Başkan Çalışkan, Karaman genelinde 2016 yılı asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte şu ana kadar; 156 bin m2 soğuk asfalt, 250 bin m2 de sıcak asfalt serildiğini söyleyerek çalışmaların hava şartlarına bağlı olarak devam edeceğini söyledi.
Mümine Hatun Mahallesi Muhtarından Başkan Çalışkan’a Teşekkür
    Mümine Hatun Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle Muhtarı Abdullah Öztekin: "Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Çalışkan’a hem mahallem adına yaptığı hizmetlerden dolayı hem de muhtarların rahat bir ortamda çalışabilecekleri Muhtar Ofislerini bizlere tahsis ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.