Ankara’daki Dhkp-c Operasyonu

Ankara’daki Dhkp-c Operasyonu
Ankara’daki DHKP-C operasyonunda örgütün Ankara il sorumlusunun olduğu iddia edilen G.M’nin de aralarında olduğu 10 kişi gözaltına alındı.Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı’na...

Ankara’daki DHKP-C operasyonunda örgütün Ankara il sorumlusunun olduğu iddia edilen G.M’nin de aralarında olduğu 10 kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı’na yönelik gerçekleştirilen terör saldırılarının ardından failleri yakalamak için operasyonlarını sürdürüyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri operasyonlarına bugün de devam ederken, Ankara genelinde 21 ayrı adrese eş zamanlı olarak baskın düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda ise aralarında örgütün ele başlarından olan G.M.’nin de olduğu toplam 10 kişi gözaltına alındı.

Polis tarafından arama yapılan adresler arasında ise DİSKʹe bağlı Genel-İş Sendikası da yer aldı. Genel-İş Sendikası Örgütlenme Daire Başkanı Remzi Çalışkan dışarı çıkarak sendikalarına yönelik gerçekleşen operasyon hakkında basın mensuplarına açıklama yaptı. Sabah 06.00 sıralarında sendikanın genel merkezindeki sosyal tesislerine, daire başkanlarının odalarına ve personel odalarına kapılar kırılarak girildiğini belirten Çalışkan, “Sendikamıza yönelik haksız hukuksuz bir operasyon yapıldı” dedi.

Genel-İş Sendikası’ndaki arama devam ediyor.