Anamur Esnaf Odasında Başkan Çetin 4. Kez Seçildi

Anamur Esnaf Odasında Başkan Çetin 4. Kez Seçildi
Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Ahmet Çetin 4. kez seçildi.

Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu Kaplan Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Divan başkanlığını Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Talat Dinçer’in yaptığı kongrede, başkanlık için mevcut başkan Ahmet Çetin ile Ziraat Mühendisi Murat Doğan yarıştı.

Gündem maddelerinin tek tek görüşülüp karara bağlanmasının ardından gidilen seçimlerde kullanılan bin 201 oyun 752’sini alan Ahmet Çetin, yeniden oda başkanı seçildi. Murat Doğan ise 444 oy aldı. 5 oy geçersiz sayıldı.

4’üncü kez oda başkanlığına seçilen Ahmet Çetin, esnafa yakışır bir seçimin gerçekleştirildiğini belirterek, “Oda üyesi esnafımıza daha kaliteli hizmeti sunmak için çalışmalarımıza bundan sonra devam edeceğiz. Destekleriniz her zaman bizleri onurlandırmıştır. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Ahmet Çetin başkanlığındaki Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi Özkan Poçulu, Nuhrettin Demir, Figen Yayla, Hüseyin Karahan, Mehmet Gürgen, Hamdi Kımırtı, Özkan Mert ve Erdoğan Temizkan’dan oluştu. Denetim Kuruluna ise Kadir Yurdacan, Erdal Kanmaz ve Ali Küçükalıç seçildi.