Aktüel dergisi büyük ilgi topladı.

Aktüel dergisi büyük ilgi topladı.
Gazeteci Hasan Hüseyin Deniz’in çıkardığı Karamanca Aktüel Dergisi ilgi topladı.

Karamanca.net haber sitesinin sahibi gazeteci Hasan Hüseyin Deniz, Karaman Magazinin yer aldığı Karamanca Aktüel Dergisinin ilk sayısını bugün çıkardı. Aylık çıkacak olan Aktüel Dergisinde Siyaset, iş dünyası ve tanınmış simaları hakkında haberlere yer veriliyor.

Derginin ilk sayısı büyük ilgi toplarken diğer sayıların daha geniş kapsamlı olacağı belirterek şunları söyledi; " Kara kışın kapımıza dayandığı şu günlerde, sisli, puslu havayı dağıtacak, ıhlamur ve adaçayının yanında içimizi ısıtacak bir şey yapmalı diyerek başladık!

Sanatı, Sağlığı, yerine göre teknolojiyi, sinemayı ve hatta genellikle TV’den duyduğumuz ‘cemiyet hayatını’ bir dergide toplayalım dedik. Uzun istişareler, beyin fırtınaları sonunda bütün bunları Karaman’da, Karamanca yapalım istedik. Evet, Karaman bunu hak ediyor!

Büyük bir heyecanla çıkarttığımız ilk sayımızın ardından dergimiz, sizlerin öneri, katkı ve katılımları ile her ay büyüyerek yoluna devam edecek.

Haftanın en çok izlenen filmleri, mekân tanıtımı, sağlık ve güzellik, takı ve sanatın yanı sıra, Karaman’ın renkli ve sevilen simalarının hayata dair kesitleri dergimizde yer alacak. Ayrıca özel röportaj ve haberleri ile elinizden bırakmak istemeyeceğiniz bir dergi olacağına inanıyoruz.

Dergimiz, Kentte belli başlı simaların nerede kimle ne yaptıklarından ziyade, bir sosyal yaşam dergisi olarak okuyucunun kalbinde tutunmayı amaçlıyor.

Bu sayımızda; Sidamara’nın Karaman’daki son gününü, farklı yönleriyle Karadağ’ı, ilimize özel güzellik maskesini ve ‘hakemi var neden kendisi de olmasın’ diyerek Cirit’i yazdık.

Görmek istediğiniz konu, konuk, tanıtmak istenilen mekânlar ve sizin için özel bir anda çekilmiş paylaşımlarınız için ekibimizle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır."