Akibden İhracat Haftasında Seminer

Akibden İhracat Haftasında Seminer
Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB), 1-3 Kasım 2017 tarihleri arasında Türkiye genelinde düzenlenecek İhracat Haftası etkinlikleri kapsamında, Mersin’de seminer düzenleyecek.

AKİB’den yapılan yazılı açıklamaya göre, ihracatımızın sürdürülebilir ve kalıcı bir şekilde artırılmasına yönelik yapılan çalışmalar çerçevesinde, İhracat Haftası 2017 etkinlikleri gerçekleştirilecek. Geleneksel hale getirilerek her sene tekrarlanması planlanan İhracat Haftası etkinliklerinin Mersin programında da bölgedeki tüm ihracatçılara farklı konularda bilgiler verebilmek amacıyla 30 Ekim 2017 Pazartesi günü AKİB Konferans Salonunda seminer düzenlenecek. Seminerde ihracatçılar, “Aile Şirketlerinden Global Şirkete”, “Rekabetçi Şirket Olmanın Yolu Dijitalleşme”, “Yurtdışında İhracatçının Merkez Üssü: Türkiye Ticaret Merkezleri”, “İhracatçılara Yönelik AR-GE ve Tasarım Destekleri” konularında bilgilendirecek.

İhracat Haftası ile ilgili açıklama yapan AKİB Koordinatör Başkanı Mahmut Arslan, “Refah düzeyimizi artırarak geleceğe güvenle bakabilmemizde en önemli faktör olan ihracatın, İhracat Haftası olarak kutlanması, kamuoyunda da bu konuda bir bilinç ve farkındalık yaratmak adına çok önemlidir. Tüm ihracatçılarımızı ve konuya meraklı herkesi, özellikle gençleri seminerimize davet ediyoruz” dedi.