Ak Kadrolardan 1 Mayıs Mesajları

Ak Kadrolardan 1 Mayıs Mesajları
Ak Kadrolardan 1 Mayıs İşçi Bayramı Nedeniyle Mesaj Yayınladılar.

Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü;
Bizler çalışanın, emekçinin hakkını alın teri kurumadan veren, emeğe saygı, emekçiye özel bir önem gösteren, medeniyetin temsilcileriyiz.
AK Parti olarak 1 Mayıs'ı resmi tatil ilan ettik, hiçbir iktidarın yapamadığını yaparak "Emek ve Dayanışma Günü" olarak bayram coşkusu ve sevinç ortamında kutlanmasını sağladık. İktidara geldiğimiz ilk günden itibaren alın teri ve emeğini bilerek kadın, erkek, işçi, memur çalışan tüm vatandaşlarımızın yanında olduk. Geçmiş yıllardan gelen sorunları çözüme ulaştırdık. Bu noktada her alandaki çalışma hayatı ile ilgili olarak gerek sosyal güvenlik anlamında gerekse emeğe saygı anlamında birçok yasaları ve düzenlemeleri yürürlüğe sokarak çalışanlarımıza hak ettiği değeri verdik ve vermeye devam ediyoruz. Amacımız çalışana, üretene, üreticiye, emeğe, her zaman saygı, sevgi ve hoş görü ile yaklaşarak sorunları da aynı anlayışla barış içinde çözmeye çalışmaktır.
En kutsal değer olan emeğin ve alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı bu günde, çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerini en içten duygularımla kutlar, aileleri ile birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim.
AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy;
Alın terini emeğe dönüştüren, ülkemizin gelişmesinde, ekonomimizin kalkınmasında büyük bir paya sahip olan işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs işçi bayramı hak arayışlarının haklı mücadelesini temsil etmektedir.
AK parti hükümetinin 1 Mayıs’ın tekrar işçi bayramı olarak kutlanması yönünde aldığı kararla işçilerimiz bu önemli günü meydanlara inerek neşe içinde kutlamaktadırlar. Ayrıca yine hükümetimizin girişimleriyle işçi hakları, iş sağlığı ve güvenliği yasasında yapılan iyileştirmeler neticesinde işçi kardeşlerimizin daha iyi şartlarda çalışması sağlanmıştır.
Bakmakla yükümlü oldukları aile fertlerine helal kazanç götürebilmek için canla başla çalışan emekçilerimiz topluma faydalı olacak işler yaparak ülkemizin gelişmesi adına kutsal bir görevi yerine getirmektedirler.
Hadis-i Şerif’inde ’’İşçinin hakkını alın teri kurumadan veriniz’’ diyen Peygamber Efendimizin (s.a.v) emeğin ne denli önemli olduğunu ve emeğe karşılık gelen hakkın biran evvel verilmesi gerektiğini anlatan sözüne riayet etmek O’nun ümmeti olan tüm insanların en büyük görevidir.
Bu vesileyle, en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı ve dayanışmanın sergilendiği bu günde, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten duygularımla kutluyor,karamangundem.com ülkemizde ve dünyada anlamına uygun olarak dostluk ve dayanışma havası içerisinde kutlanmasını diliyorum.
 
AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca;
1 Mayıs, dünyada işçilerin çalışma şartlarının düzeltilmesi için verdikleri mücadelenin başlangıcı olup, tüm çalışanların ve dünyanın evrensel ortak değeridir. Bu güne kadar tüm dünyada Uluslararası Birlik, Dayanışma ve Mücadele Günü olarak kutlanmakta olan 1 Mayıs Ülkemizde de ilk kez AK Parti hükümetinin attığı adımla emek ve dayanışma günü olarak kabul edilmiş ve resmi tatil ilan edilmiştir.
Bugün işçinin ve emekçinin alın terinin kutsal olduğunu bir kez daha hatırladığımız özel günlerden birisidir. Dinimizde de işçinin emeğine değer verilmiş ve Sevgili Peygamberimiz ‘İşçinin alın teri kurumadan hakkını veriniz’ buyurmuşlardır.
AK Parti olarak çalışma hayatında emek ve alın terinin ehemmiyetini bilerek, hükümet olduğumuzdan bu yana kadın, erkek, işçi, memur, emekçi vatandaşlarımızın sorunlarını çözme gayretindeyiz ve bundan sonra da bu konuda gerekli adımları atmaya devam edeceğiz. Ülke olarak birlik ve beraberlik şuurumuz, bütün zorlukları aşacak kuvvettedir. Her alanda güçlü bir Türkiye, Emekçisi, üreteni, çiftçisi, sanayicisi ve iş adamları ile hep beraber el ele vererek çalışması ile mümkün olmaktadır. Her zaman söylediğimiz gibi bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Her türlü şartta emek veren işçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim.