Ak Kadrodan Miraç kandili mesajı.

Ak Kadrodan Miraç kandili mesajı.
Ak Parti Kadrosu Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü;
Miraç, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Bugün insanlık için, müminler için önemli olan mukaddes ve manevi önemi olan Miraç Gecesi'ni idrak etmekteyiz.
Miracın özünde her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakârlık, paylaşma, sorumluluk, zamanın önemini kavrama ve ilahi emirlere teslimiyet göstererek tertemiz bir kulluğa ve yüce mertebeye erişmek vardır.
Bu gecenin farkına varmak, bu geceyi, bu kutsal yolculuğu iyi anlamak, Ülkemizde ve birçok İslam ülkesinde yaşanan olayların son bulmasını, kardeşliği, dostluğu, barışı da beraberinde getirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, bu gecenin İslam âleminin, ülkemizin, milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine hayırlar getirmesini Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum.”

______________________________________________________________________________________________________________________________________

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca;
Miraç Kandili, Peygamberimiz Hz. Muhammed’ in (S.A.V), Yüce Allah tarafından ihsan ve lütufla şereflendirildiği müstesna bir gecedir. Bu mübarek gece de, sevgili Peygamberimizin yaşadığı bu büyük mucize olay, sadece kendisinin değil, tüm insanlık için müjdeler içermektedir. 
Sevgili Peygamberimizin Yaradan'ın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandilinin, dargınlıkları gidermek, barışı yaymak, nefislerimizi terbiye etmek, hayatımızın muhasebesini yapmak için önemli bir fırsat sunduğuna inanıyorum. Bu itibarla Miraç kandilinizi tebrik ediyor; bu mübarek günlerin İslam âleminin ve milletimizin birlik, beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah’ tan diliyorum..

________________________________________________________________________________________________________________________________________

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy;
Miraç, Peygamber Efendimizin Mescid-i Haram’dan  Mescid-i Aksâ’ya, oradan semaya, yüce âlemlere, İlâhî huzura yükselmesidir. Recep ayının 27. Gecesinde gerçekleşen bu mucize bütün kötü duygulardan ter temiz bir kulluğa, en yüce mertebeye yükselişin ispatıdır. 
Miraç kandili gibi mübarek gün ve gecelerimiz manevi duygularımızın doruğa çıktığı, birlik ve beraberliğimizin, sevgi ve kardeşliğin pekiştiği müstesna zamanlardır. 
Bu müstesna zamanın iyi değerlendirmesi dileğiyle Müslüman âleminin miraç kandilini kutluyor, kandilin bütün insanlığa huzur getirmesi, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim.