Adnan Özdağ Parkı Yenileniyor

Adnan Özdağ Parkı Yenileniyor
Karaman Belediyesi, Koçakdede Mahallesi’nde bulunan Adnan Özdağ Parkı’nda yenileme çalışması başlattı.

           Vatandaşlarımızın ve çocukların daha sağlıklı ortamda vakit geçirebilmesi adına Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parklarda yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmalarda; yürüyüş yollarına yeni parke taşlar döşeniyor, park içindeki oturma bankları yenileniyor ve çocuk oyun grupları bakımdan geçiyor.

4 Yılda 39 Park Yeniledik

            Son 4 yılda büyük ölçekli birçok parkı şehrimize kazandırarak kişi başına düşen yeşil alan miktarında önemli bir artış sağladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, bununla birlikte 39 parkta da yenileme çalışması yapıldığını belirtti.

            Başkan Çalışkan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

            “Son yıllarda hayata geçirdiğimiz sosyal tesis ve yeşil alan projeleri ile Karaman’daki yeşil alan miktarını 1 milyon 137 bin 683 m2’ye çıkarttık. Buna rağmen şehrimizi yeşillendirmek, daha modern ve yaşanılabilir bir kent oluşturmak için ihtiyaç duyulan bölgelerde yeni park alanları oluşturmaya, mevcut parklarda da yenileme çalışmaları yaparak daha estetik hale getirmeye devam ediyoruz. Halkımıza ferah mekânlar sunmak ve görsel açıdan güzellikleri tattırmak amacıyla çalışmalarımız devam edecek.  Vatandaşlarımızdan da yaptığımız bu parklara sahip çıkmalarını istiyoruz. Çünkü bu şehir hepimizin. Tahrip edecek veya zarar verecek davranışlar sergileyenleri lütfen uyaralım” dedi.