Açlık Oyunları Karaman Sinenas Sinemada

Açlık Oyunları Karaman Sinenas Sinemada
Dünya genelinde büyük ilgi toplayan Açlık oyunlarının 4. serisi Karaman Sinenas sinema salonunda.
Karaman Çaşı merkezinde hizmet veren Sinenas Sinema salonunda 20 Kasım Cuma günü sezonun en iyi filmlerinden olan "Açlık oyunları alaycı kuşlar" yayınlanıyor.
 
Türkçe Dublajlı olarak yayınlanacak olan Açlık oyunları filminin özellikle gençler tarafından büyük ilgi görmüştü.
Karaman SineNas Sinemada ki Seanslar şu şekilde;
12.00 - 14.30 - 17.15 - 20.00
 

FİLMİN KONUSU:

Katniss Everdeen, Panem halkıyla tam donanımlı hazırlandıkları savaş içerisindeyken Başkan Snow ile karşı karşıya gelir. Panem halkının özgürlük mücadelesini kazanmasına yardımcı olmak için Katniss’ın yakın arkadaşları Gale, Finnick, Peeta ve bir grup hayatlarının tehlikeye atarak 13. Bölge’den ayrılırlar. Atıldıkları bu tehlikeli görevin amacı Başkan Snow’a suikast düzenlemektir. Başkan Snow’un ise aklındaki tek şey Katniss’i yok etmektir. Düşmanlar, tehlikeli tuzaklar ve manevi tercihler, bu mücadelede hiçbir zaman olmadığı kadar zorlu olacaktır. Bu zamana kadar hayatta kalma savaşı veren Katniss, geleceğe yön verebileceğini fark eder.
İlk filmi büyük ilgiyle karşılanan The Hunger Games serisinin dördüncü filmi. Seri, ilk filmin ardından yönetmen koltuğunda bir değişime giderek I Am Legend filminin yönetmeni Francis Lawrence'ın denetimine bırakıldı.