Acılı Baba Hasta Çocuğu İçin Yardım Bekliyor

Acılı Baba Hasta Çocuğu İçin Yardım Bekliyor
Karaman’ın Kazımkarabekir İlçesi’nde yaşayan bir baba hasta çocuğu için yetkililerden yardım bekliyor.
Karaman’ın Kazımkarabekir İlçesi’nde ikamet eden mevsimlik işçi olarak geçimi sağlayan Ahmet Heyder’in doğuştan hasta olan 13 aylık kızı Aleyna Hilal Heyder erken doğum olarak dünyaya geldiği için her ay düzenli olarak iğne yapılması gerekiyor. Bu iğnelerin ücretini karşılayacak gücü olmadığını belirten baba yetkililerden yardım istiyor.
 
Acılı baba Ahmet Heyder konuşmasında şunları kaydetti; 
“ Ben sara epilepsi hastasıyım, benim işim yok hastalığım dolayısıyla ben mevsimlik işçi olarak çalışıyorum, 6 aylık erken doğum olan çocuğum 960 gram olarak meydana geldi doktorlar 6 aylık olduğu için bebek yaşamaz dedi. Bizlere 72 gün Özel Medicana Hastanesi’nde küvette yattı 1,800 grama geldiğinde bize verdiler. Çocuk anne karnında gelişmediği için hastalıklı doğabilir dedi. Çocuğumuz 10 aylık olduğunda ise bayılmalar, çocukta morarmalar meydana geliyordu, hastaneye yatırdık ve öğrendik ki çocuğumuz kan kanseri çıktı. Bana 6 aylık yani erken doğum olduğu için kemoterapiyi kaldıramaz dediler ve 5 yaşına kadar iğne verdiler, Her ay sürekli bu iğneyi almamı istediler.  Bu iğneler yurt dışından geldiği için ve yeşil kartlı olduğum için 3/1 ini benim almamı istediler, iğnelerin fiyatı 1,900 tl tutuyor. 
 
Bunları almaya benim imkanım yoktur, Ben buradan anne ve babalara sesleniyorum herkesin evladı var benim yüreğim yandı Cenab’ı Allah kimsenin yüreğini yakmasın Allah kimseyi yoksullukla imtihan etmesin, Benim elimden tutacak bir hayırsever bir devlet büyükleri çocuğumun iğnesini karşılamalarını istiyorum, artık damarlarımda akacak kanım kalmadı. 13 yaşında çocuğum okula gidiyor hepsini birden kaldıramıyorum. Bi iş bulamıyorum benim sesimi feryadımı duyacak Allah’ını seven şu verdiğim numaradan bana ulaşsın” dedi. 
 
Acılı Baba Ahmet Heyder'e yardım etmek isteyenler 0535 268 78 84 telefon numarasından ulaşabilirler.