ALTIN KEMER’DEN KISACIK’A ZİYARET

ALTIN KEMER’DEN KISACIK’A ZİYARET
Elazığ'ın ev sahipliğinde Şehit Fethi Sekin anısına düzenlenen Muay Thai Turnuvası’nda 63 kiloda altın kemerin sahibi Gökhan Çiçek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret etti.
Elazığ'ın ev sahipliğinde Şehit Fethi Sekin anısına düzenlenen Muay Thai Turnuvası’nda 63 kiloda altın kemerin sahibi Gökhan Çiçek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret etti.
Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından Şehit Fethi Sekin anısına organize edilen Büyükler Altın Kemer Muay Thai müsabakalarında rakibini üçüncü raund da nakavt ile yenen Gökhan Çiçek 63 kiloda altın kemerin sahibi oldu. Karaman’ı temsil eden ve büyük bir başarıya imza atarak altın kemeri Karaman’a getiren Çiçek, antrenörü Celalettin Gözel eşliğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret etti.
Turnuva hakkında bilgi veren muay thai antrenörü Celalettin Gözel, “Turnuva öncesi sporcumuzla birlikte sıkı bir çalışma programından geçtik. Muay thai branş olarak diğer branşlara nazaran çok sert bir yapısı olduğu için ciddi bir kondisyon ve dayanıklılık ister. Bizde sporcumuzla birlikte bu farkı göz önünde bulundurarak çalışmalarımıza yön verdik. Sporcumuz çalışmalarda altın kemeri Karaman’a getirmek istediğini belirterek daha çok hırs ve azimle turnuvaya hazırlandı. Hamdolsun, yoğun hazırlık döneminin sonunda sporcumuz söz verdiği gibi rakibini üçüncü raund da nakavt ederek altın kemeri ilimize getirdi. Altın kemeri ilimize getirdiğimiz için çok mutluyuz. Hedeflerimize yoğunlaşarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
Altın kemeri Karaman’a getirmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Çiçek ise, “Bir sporcu için tarifi mümkün olmayan bir mutluluk. Emeklerimizin, fedakarlıklarımızın karşılığını başarıyla süslemek, en önemlisi de ilimizin ismini en iyi şekilde duyurmak gurur verici bir durum. Bu turnuvada da bu gurur bizlere nasip oldu. İnşallah uluslarlarası arenada da ülkemi ve ilimi en iyi şekilde temsil edeceğim. Hedeflerimiz ve çalışmalarımız bu yönde. Bu başarıda emeği geçen, yanımda olan ve bana güvenen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Başarılı sporcuyu kutlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ta, Karaman’ı önemli bir turnuvada başarıyla temsil eden Çiçek’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Kısacık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak spora ve sporculara desteklerinin süreceğini ifade etti.