ALİ ANKARALI MALİYE BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

ALİ ANKARALI MALİYE BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ
Karaman Smmm odası başkanı Ali ANKARALI maliye bakanı Mehmet ŞİMŞEK ile görüştü.
Karaman Odasının 1 Mart 2011 tarihindeki  GEREKSİZ İŞ YÜKÜNE SON yürüyüşünde Maliye bakanlığına mesleki  sıkıntıları  içeren Mektupları ANKARADAN yanıt buldu.
 
Konu hakkında görüşlerini aldığımız Oda Başkanı Ali ANKARALI şunları söyledi,
 
Karaman mali müşavirler odası yönetim kurulu olarak  Maliye Bakanımıza yaptığımız ziyarette Maliye bakanımız Mehmet ŞİMŞEK ve gelir idaresi başkan yardımcıları ile görüşme sağlanarak bir çok konuda fikir birliğine varılmıştır.
SMMM odası yönetim kurulunun tam kadro katıldığı toplantı olumlu havada gerçekleşmiş görüşmemizde Bakanımıza  Yunus Emre nin özel yapılmış büstü  hediye edilmiş, Bakanımız da görüşme günü anısına kara kalem çalışması ile yapılan kendi resmini imzalayarak odamıza hediye etmiştir.
Maliye Bakanımız Muhasebecilerin iş yükünü azaltmak için bundan sonraki torba yasalarda iletilen sorunların giderilmesi için çalışma yapılacağı müjdesini vermiştir.
Bir çok mesleki sıkıntının görüşüldüğü toplantıda özellikle BS ve BA formlarının 3 er aylık dönemlerde verilmesi,  Geçici vergi beyanında son döneminin kaldırılması konularında fikir birliğine varılmıştır.
Görüşmenin sağlanmasında emeği geçen Karaman Milletvekilimiz Mevlüt AKGÜN beylere de teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.