AK Parti'den haber sitemize ziyaret

AK Parti'den haber sitemize ziyaret
AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay ve yönetim kurulu üyeleri haber sitemize ziyarette bulundu.

AK Parti Karaman Teşkilatı geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği kongrenin ardından bugün Karaman'da ki medya kuruluşlarına ziyarette bulundu.

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Atabay, İl Tanıtım Başkanı Muhammed Yaren ve Merkez ilçe Tanıtım Başkanı Mehmet Sami Şahin, Gazeteci Hüseyin Ölger'e iadeyi ziyaret gerçekleştirerek parti olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Genç ve aktif bir teşkilat kurduklarının altını çizen İl Başkanı Mehmet Er, bugünden sonra yoğun bir çalışma mesaisi başlatacaklarını söyledi.

Türkiye'nin teminatı olan Gençlerin siyasette aktif olmasının faydalı olacağını belirten Mehmet Er ; " Öncelikle sizi haber siteniz Karamaninsesi.com'a çalışmalarınızda başarılar diliyorum Karaman'da yıllardır istikrarlı bir şekilde yayın yapan Karamaninsesi.com'u bizlerde takip ediyoruz. Allah yardımcınız olsun..

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla büyük bir kongre gerçekleştirdik. Bu kongreye liderimizin katılması bizleri son derece sevindirirken çalışmalarımızda daha fedakar ve daha özverili çalışmamız gerektiğini gösterdi. Bunu söylememin nedeni önümüzde ki 2019 seçimlerinde 15 yıldır olduğu gibi yeniden ve tekrar Karaman'da kendi rekorumuzu kırmamız gerektiğinin mecburiyetidir. Şunun altını çizmek isterim ki; AK Parti bu süreçten sonra sadece Türkiye'nin değil Özellikle İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm mazlumların umudu olmuştur. Bölgede ve Dünya'da güçlü bir Türkiye olması gerektiğini söylüyorsak, ülkemizi bugünlere getiren Başta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bütün ak kadrolar 2019'da büyük bir zaferle çıkmaladır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere verdiği önem herkesce malumdur. Onun için bizlerde Karaman'da genç bir kadro kurduk. Tabii bu davaya hizmetler veren abilerimiz bizim hocalarımızdır. Onlarla sürekli istişare içerisinde olacak fikirlerine değer vereceğiz.." dedi.

Herkese aynı mesafedeyiz.

Türkiye Cumhuriyet Vatandaşı olan her yuttaşa aynı mesafede olduklarını sözlerine ekleyen İl Başkanı Mehmet Er; " Herhangi bir siyasi görüşe sahip olsun veya olmasın her vatandaşımıza aynı mesafedeyiz. Çünkü biz Türkiye'nin tüm renklerini kucaklayan bir partiyiz. Bu nokta da şunları söylemek isterim ki; İster sağcı ister solcu, ister sünni ister alevi, ister Türk ister Kürt.. hangi cenahta olursa olsun davası Türkiye olan her insanımız bizim kardeşimizdir dostumuzdur. Bu şekilde olan herkese kapımızda gönlümüzde açıktır. Ama Ülkeye ihanet içerisinde olan ve hainlere hizmet eden hiçbir kimse bizden muhabbet bulumaz , dostluk bulamaz. FETÖ ve PKK olmak üzere diğer hain guruplar ülkemizi içeriden ve dışarıdan kuşatmaya çalışırken biz kuzu gibi duramayız. Eğer sessiz kalırsak Bu Vatanı kuran ve koruyan aziz şehtlerimize hakrettir. İnancımıza bile hakarettir. Onun için biz mazlum olan her insan için zalimlerin karşısında dik durcağız. Liderimiz Başkomutanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan nasıl ki zalimler karşısında susmuyor ve dik duruyorsa bizlerde aynı şekilde olacağız." dedi.

Karamaninsesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger'de ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek şunları söyledi; " Yerel bir Medya olarak Karaman için ve halkımız için çalışacak her siyasi herkete aynı mesafede ve aynı desteği sunmaktayız. Sizin bu söylemleriniz karşısında elbette Karamaninsesi.com'da tüm varlığıyla destekciniz olacaktır. İnaşllah haktan ve adaletten ayrılmazsınız." dedi.

İl Başkanı Mehmet Er'i yıllardır tanıdığını belirten gazeteci Hüseyin Ölger, İl Başkanı Mehmet Er'i kastederek; " Sizinle Fazilet Partisinde de siyaset yaptık. Allah için sizi sever ve samimiyetinizden şüphe etmeyiz. İl Başkanlığınızda açıklandığında gerçekten çok memnun kaldık. Adelet ve Hak'tan hiç ayrılmayacağına inancım tamdır. Allah size ve arkadaşlarınıza hayırlı işlerinizde muzaffer etsin. Başarılar diliyorum." dedi.