AK Parti Kuruluş Mesajları

AK Parti Kuruluş Mesajları
AK Parti Kuruluş Mesajları
AK Parti Karaman İl Başkan Nazmi Ünlü;
14 Ağustos 2001'de çıktığımız kutlu yürüyüşün daha nice uzun yıllar sürmesini temenni ediyorum. Bilinmelidir ki AK Parti Türkiye; Türkiye, AK Parti'dir. Milletimizin AK Parti'ye olan desteği, ülkemizin istiklal ve istikbaline verdiği destekle doğru orantılıdır. Bizler 16 yıldır, her türlü meşakkatin var olduğu yolları, her türlü dikenlerin bittiği patikaları aşarak bu noktalara geldik. Parti kapatma davalarından, askeri ve sivil darbe teşebbüslerine maruz kaldık. Türkiye'nin büyümesini istemeyenler, milleti büyütmeye ant içmiş AK Parti'yi hedef olarak gördüler. Karanlık odaklar her türlü oyunlarıyla partimizi, milletimizi nakavt etmeye çalıştı. Ne 17/25 Aralık'taki ne de 15 Temmuz'daki hain oyunlar milletimizi, partimizi, devletimizi parçalamaya yetmedi. Hiçbir şer oyunu da bu birlikteliğimizi bozamayacaktır.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 16 yıldır durmadan emin adımlarla ilerledik.
Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi 'artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.' 2023'e 6 yıl kala milletimizden aldığımız destek ile Türkiye, ekonomisiyle, demokrasi anlayışıyla, hür inanç ve ruhuyla dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasındaki yerini alacaktır. Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle ve milleti için var olmaya devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerimle AK Parti'nin bir mensubu olmaktan büyük gurur ve onur duyduğumu belirtiyor, 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' düsturu ile ülkemizi daha da güçlü yarınlara taşıyacağımızı özellikle belirtmek istiyorum. Rabbim, AK Parti'ye bu milletin hizmetkârı olmayı daha nice uzun yıllar nasip etsin. Partimizin 16’ıncı kuruluş yıl dönümünün ilimiz, ülkemiz ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. AK Sevda ile nice AK yıllara...
 
AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkan Ümit Gülin Göksoy;
 
14 Ağustos 2001 tarihinden günümüze AK Parti 16 yıl boyunca azimle, hiç durmadan insan odaklı hizmetler vermektedir.
Milletimizden aldığımız büyük güç ile bu yola çıktık. Büyük reformlara imza atarak Türkiye’de ulaşılmaz bir gelişim ve değişime imza attık. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türk siyasi tarihinde ülkemizi çağ atlatan projelere imza attık, atmaya da devam edeceğiz. AK Partili olmak büyük Türkiye sevdalısı olmaktır.
'Tek başına, iş başına' diyerek işbaşına gelen AK Parti, Türkiye'nin bütün imkân ve kaynaklarını vatandaşları için kullanarak, seferber etti. 'Her şey Türkiye için' diyerek yola çıktık, 'Durmak yok yola devam' dedik. İstikrar sürsün, Türkiye büyüsün istedik. 'Daima millet, daima hizmet' diyerek kalkınmayı hızlandırdık. 'Sen ben yok Türkiye var' diyerek 80 milyonu kucakladık. Gençlerin, kadınların, milletin yani Türkiye'nin partisi olduk.
Partimiz, Cumhurbaşkanımız liderliğinde her zaman ve her mekânda milletin ve mazlumların sesi oldu. Ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2019, 2023, 2053 ve 2071 vizyonundaki devasa projelerle, milletimize hizmet etmeye devam edecektir. Bu vesile ile partimizin 16’ncı kuruluş yıl dönümünü kutluyor, ilimize ve ülkemize huzur ve mutluluk getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum

 

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca ;
14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türk siyasi tarihine kazandırılan ve çatısı altında görev yapmaktan onur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 16. Kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyorum.
Yeni Türkiye vizyonu ile 2023 yolunda tam 16 yıldır çalışan, üreten ve milletine hizmet eden Ak Parti, Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için Cumhurbaşkanımızın koyduğu hedefler doğrultusunda durmaksızın ilerlemeye devam etmektedir.
15 Temmuz hain darbe girişiminde tanklara ve toplara meydan okuyarak, şehadete yürüyen kahraman milletimiz; ülkemiz için karanlıktan aydınlığa bir çıkış yolu olmuştur. 16 yıldır kahraman milletimizin omuzlarında yükselen, gönüllerimizde bir tutku haline gelen Ak Sevda hareketi Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı ve dik duruşu ile yaşamaya devam edecektir.
Bize güvenerek bugünlere taşıyan aziz hemşerilerimize her zaman minnettarız. Birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde daha nice 16 yıllara ulaşmamızı Cenabı Allah’ tan niyaz eder; tüm hemşerilerimize saygılarımı, sevgilerimi ve muhabbetlerimi sunarım.