AK Parti Kadın Kolları Şehitlerimiz İçin pişi dağıttı

AK Parti Kadın Kolları Şehitlerimiz İçin  pişi dağıttı
AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanlığı aziz şehitlerimizin ruhuna ve 3 aylarında girmesiyle birlikte

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanlığı Al Bayrağımız dalgalansın diye, mukaddes Vatan toprakları için can veren, şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizin ruhuna ve 3 aylarında girmesiyle birlikte pişi yaptı.

Yapılan pişiler Cuma namazı çıkışı Aktekke Camii önünde halka ikram edildi.

Etkinlikte konuşan AK Parti Karaman Kadın Kolları Başkanı İmiş GÜNENÇ;

Üç ayların, asırlardır ülkede ve tüm İslam âleminde haramlardan vazgeçme ve kötülüklerden uzaklaşma çabalarının yoğunluk kazandığı, iyilik ve hayır duygularının arttığı, yardımlaşmanın hat safhaya çıktığı önemli zaman dilimidir.

Elimizi, gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı sevgi kardeşlik ortamının oluşması için, birliğimizin, dirliğimizin güçlenmesi için dualarımızı eksik etmemeliyiz.

Millet olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde tüm hain ve şer odaklarına, karşı birlik ve beraberliğimizi bu mübarek günler vesilesi ile daha da güçlendirmeliyiz. Bu anlamda alçak terör odaklarına karşı verilen bu mücadelenin kahramanlarına, devlet büyüklerimize, askerimize, polisimize sonsuz şükran ve hayır dualarımızı sunuyoruz.

Huzurumuz, barış ve istikrarımız için can siperane mücadele eden güvenlik güçlerimize yüce Allah´tan yar ve yardımcı olmasını niyaz ediyoruz.

Bu uğurda Vatan için Millet için gözünü kırpmadan canını vermiş aziz şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.

Bu zamana kadar bu vatan için can veren bütün aziz şehitlerimizi, bir kez daha saygı ve şükranla anıyor, yüce Allah'tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad olsun.