AK PARTİ İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISINI YAPTI.

AK PARTİ İL DANIŞMA MECLİS TOPLANTISINI YAPTI.
AK Parti Karaman İl Teşkilatı, Her ay periyodik olarak yapılan Ak Parti il danışma meclis toplantısını düzenledi.
Ak Parti İl Teşkilatının düzenlediği toplantıya Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, Karaman Milletvekillerimiz Lütfi Elvan, Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, il teşkilatı mensupları yanı sıra ilçe ve belde belediye başkanları, mahalle temsilcileri katıldı.
 
Genel Başkanımız Başbakanımız Olmasaydı…
 
Karaman İl Başkanı konuşmasında; “Bu vatan sevdalısı erdemli ve omurgalı insan Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı kim bu milletin birliği, kardeşliği adına cesaretle biz bu işi çözene kadar asla doğru bildiğimiz yoldan dönmeyiz diyebilirdi." Dedi.
 
Yıldızı Parlayan Ülke “Türkiye”
 
Karaman Milletvekili Lütfi Elvan ise konuşmasında;Türkiye’nin ekonomisi, dış siyaseti ve yerel kalkınmasının çok iyi durumda olduğunu ifade eden Milletvekili Lütfi Elvan: Artık öyle bir konuma geldik ki, Dünyada Türkiyeʹyi hesaba katmadan hiç bir karar alınamaz durumdadır. Türkiye danışılan fikrine güvenilen bir ülke olmuştur." Dedi.
 
Karamanʹa Turizm Meslek Lisesi
 
Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün Turizm Meslek lisesini yapımı konusunda bilgi verdi; Hükümetin Karamanʹa yaptığı yatırımlardan bahseden Milletvekili Mevlüt Akgün "Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde yaptığımız görüşmeler neticesinde Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi binasının yapımı, programa alındı. Bakanlığımız, bu binanın ihalesinin 2 ay içerisinde yapılacağını ifade etmiştir. Böylelikle modern bir Meslek Lisesi binasını Karaman’a kazandırmış olacağız." dedi.
 
Toplantıda konuşma yapan Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan teşkilat olarak neler yapılması gerektiğini ve teşkilatçılığın önemini anlatan bir konuşma yaptı.
 
Ak Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı teşkilat mensuplarına yapılan arabaşı ikramı ile sona erdi.