ABDÜLLATİF ŞENER KARAMANʹA GELECEK

ABDÜLLATİF ŞENER KARAMANʹA GELECEK
Türkiye Partisi Karaman İl Teşkilatı Genel Başkanları Doç.Dr. Abdullatif Şenerin Karamana geleceğini söyledi.
Türkiye Partisi Karaman İl Başkanı Ali Özçelik yaptığı basın açıklamasında, Türkiye Partisi’nin, Yurt genelinde çalışmalarını hızla sürdürerek, kısa bir zamanda bütün illerde teşkilatlanma çalışmalarını bitirerek, resmi olarak seçime girme hakkını elde ettiğini söyledi.
Ali Özçelik, Türkiye Partisi Genel Başkanı Doç.Dr. Abdullatif Şener’in katılımıyla Karaman’da İl Teşkilat binasının açılışını da yapacaklarını belirterek şunları söyledi, “Türkiye Partisi Genel Başkanı  Sayın Doç.Dr. Abdullatif ŞENER; bütün yurt genelinde yoğun bir şekilde il parti merkezi binalarının açılışını yapmakta ve mitingler düzenlemektedir. Türkiye Partisi yurt genelinde çalışmalarını hızla sürdürerek, kısa bir zamanda bütün illerde teşkilatlanma çalışmalarını bitirerek, resmi olarak seçime girme hakkını elde etmiştir.
 Karaman il teşkilatı olarak il, ilçe ve belde teşkilat kuruluşlarını büyük ölçüde tamamlamış bulunmaktayız.  .  Saygıdeğer Karamanlı hemşerilerimizin  , “Memleket sorunlarını;  kavga  ile değil, barış ve huzur ortamında doğru  çözümü bulmak. “ olarak yeni bir siyaset tarzını benimseyen TÜRKİYE PARTİSİ’ ni kabullenmesi ve yoğun ilgi göstermesi bizleri memnun etmektedir.
 Ahi Osman Mah. Baloğlu Camii arkasındaki parti binamızda üye kayıtlarımız yoğun bir şekilde devam etmekte olup,  önümüzdeki günlerde Türkiye Partisi Genel Başkanı Sayın Doç.Dr. Abdullatif ŞENER ‘in katılımı ile parti il binasının açılışı gerçekleştirilecektir." DEDİ.