7 CESET UÇURUMDAN ÇIKARILDI

7 CESET UÇURUMDAN ÇIKARILDI
Karaman, Alanya yolu Kuşyuvası bölgesi Erik Deresi mevkiinde meydana gelen kazada uçuruma yuvarlanan kamyonette bulunan 7 kişinin cesetleri çıkarıldı.
Karaman, Alanya yolu Kuşyuvası bölgesi Erik Deresi mevkiinde meydana gelen kazada uçuruma yuvarlanan kamyonette bulunan 7 kişinin cesetleri çıkarıldı.

Erikderesi mevkiinde dün akşam saatlerinde yayla evinden Alanyaʹnın Yaylakonak köyündeki evlerine dönen 50 yaşındaki Eyüp Güllerʹin kullandığı kamyonet 300 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada, sürücü Eyüp Güller, eşi Perihan Güller (45), kızı 9 yaşındaki Ayşegül Güller, kardeşi Murat Güller (46), eşi Rabia Güller (43), 8 yaşındaki Hümeyra Güller, babaları 75 yaşındaki Hasan Güller hayatını kaybetti. Ancak arazinin sarp ve havanın sisli olması nedeniyle araç ve içindeki cesetler bu sabaha bırakıldı.
Bugün saat 06.00ʹda bölgeye gelen jandarma ve AKUT ekibinden 40 kişi ile köylüler yağış ve sisin geçmesinin ardından saat 06.30ʹda çalışmaya başladı. İlk olarak saat 07.30ʹda Hümeyra Güllerʹin cesedi çıkarıldı. Yaklaşık bir saat sonra Perihan Güller ve Rabia Güllerʹin cesetleri daha sonra Hasan, Murat ve Eyüp Güllerʹin cesetleri yukarı çıkarıldı. Son olarak saat 09.20ʹde Ayşe Güllerʹin parçalanmış cesedi çıkarıldı. Cesetler Alanya Belediyesi morguna götürüldü. Kayalıkların arasında bulunan kamyonetin
enkazının çıkarılması için çalışmalar sürüyor.