70 Karaman Spordan Şampiyonluk Başarısı

70 Karaman Spordan Şampiyonluk Başarısı
70 Karaman GSK Bayan Voleybol takımı şampiyonluğa ismini yazdırıyor.

 70 Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bayanlar genç takımı Karaman ilimizi gruplarda temsil etme hakkını kazandı.

Karaman’da 2012-2013 yılı sezonunda kurulan bayan voleybol takımı alt yapıya önem vererek Karaman merkez olmak üzere ilçe ve beldelerinde seçmiş olduğu genç yeteneklerle sezonu şampiyon olarak tamamladı. 

En son pazar günü Kazımkarabekir spor salonunda oynanan müsabakada 70 Karaman bayan voleybol takımı Antrenör Mehmet Pekmez hoca önderliğinde karşılaşmayı 3-1 kazanarak ismini şampiyonluğa yazdırdı.

Kulüp Başkanı Selami Yamaç, yaptığı açıklamada çalışmaların devam edeceğini alt yapıyı daha da güçlendireceklerini, A büyükler ve B küçükler bayan voleybol takımlarını tamamen yerel oyunculardan oluşturacaklarını belirterek bu sporun bir amatör spor kulübü olduğunu yüksek miktarlarda para ödemelerini yaparak şehir dışından başka oyuncular getirilmesine karşı olduğunu söyledi. Önden yüksek miktarda ki paralarla kendi gençlerimizi yetiştireceklerini bu şekilde alt yapının daha da gelişeceğini ilerleyen yıllarda da başka şehirlerden sporcu olan bir il değil de büyük kulüplere sporcu veren bir kulüp olacağını söyledi. 

Ayrıca genç takım oyuncularının iki tanesine birinci lig statüsünde ki takımlardan talep geldiğini de sözlerine ekledi.