634 Bin TL’ye Sıfır Renault Megane Müjdesi!

634 Bin TL’ye Sıfır Renault Megane Müjdesi!
Engelli vatandaşlar, ÖTV indiriminden yararlanarak sıfır otomobilleri çok uygun fiyatlara satın alabiliyor. Bu kapsamda, Renault’nun Megane modeli ise 634 bin liraya kadar düşüyor. İşte merak edilenler…

Devlet, engelli vatandaşlara sıfır otomobil alımlarında ÖTV indirimi uyguluyor. Bu indirimden faydalanarak sıfır otomobil alanlar ise oldukça uygun fiyata araç sahibi olabiliyor. ÖTV indiriminden yararlanmak isteyen engelli vatandaşların yüzde 90 ve üzeri engelli olması ve buna ilişkin SGK’dan belge alması gerekiyor.

Bu durum, sıfır otomobil alırken tüketim vergisi ödemeden araç fiyatında yüzde 40'a varan indirimden faydalanmaya imkân veriyor. ÖTV indirimi ile satın alınan araçların, amacına uygun kullanılmasını sağlamak için 5 yıl süreyle satışının yapılmasına izin verilmiyor.

renault-megane.jpg

634 BİN TL’YE RENAULT MEGANE

Bu kapsamda, Renault’nun Megane modeli de ÖTV’siz araç alımlarında oldukça cazip fiyatıyla öne çıkıyor. Normalde 1 milyon 182 bin lira liste fiyatı olan bu model, ÖTV indirimi ile beraber 634 bin liraya düşüyor ve aynı zamanda, araç kredisi seçeneği de bulunuyor. 334 bin depozito ödeyenler, kalan tutarı kredi kullanarak ödeyebiliyor.

Bu kredi 48 ay vade ile taksitli olarak geri ödenebiliyor. Böylece, ÖTV indirimi ve depozito imkânından yararlananlar, 334 lira peşinatla 2024 model Megane Sedan’a sahip olabiliyor.