5 Aylık Öğretmen’den Büyük Başarı

5 Aylık Öğretmen’den Büyük Başarı
Sarıveliler Yunus Emre çok programları lisesi, Beden Eğitimi öğretmeni Abdulselam Karharman, 5 aylık görev süresinde büyük bir başarı elde ederek Karaman’ı Türkiye’de temsil edecek.

         Sarıveliler Yunus Emre Çok Programlı Lisesi 22 Şubat 2012 Tarihinde Karaman ‘ da yapılan liseler arası kros il birinciliği yarışmalarında erkeklerde takım halinde birinci olarak ilimizi gruplar Türkiye şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı. Takımın hocası henüz 5 aylık bir öğretmen olan Abdulselam Karharman, öğrencilerini profesyonel bir şekilde çalıştırarak Karaman’ı Türkiye genelinde temsil etme hakkını elde ettirdi.

Beden Öğretmeni Abdulselam Karharman, karamaninsesi.comʹa verdiği bilgide şunları söyledi; “20 Mart 2013 Tarihinde Mersin İli Silifke İlçesinde Yapılan Liseler Arası Gruplar Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil eden Sarıveliler Yunus Emre Çok Programlı Lisesi erkek kros takımı 4. Olarak büyük bir başarı elde etti. Üçüncülüğü 2 puanla kaybeden temsilcimiz kupayı çok küçük bir farkla kaçırmıştır. Aynı zamanda Sarıveliler Yunus Emre Çok Programlı Lisesi öğrencisi Murat Özken ‘ de ferdi olarak 6. Olmuştur.” 

Karamaninsesi.com olarak okul idareceilerine, Beden Eğitimi Öğretmeni Abdulselam Karharman’a ve sporculara başarılarından dolayı teşekkür ederiz. 

Liseler Arası Gruplar Türkiye Şampiyonası :                PUAN
1.ERZURUM Adnan Menderes Lisesi                             35 PUAN 
2.ANKARA Mimar Sinan TEML                                        38 PUAN
3.KIRŞEHİR EML                                                           75 PUAN
4.Karaman - Sarıveliler Yunus Emre Çp. Lisesi             77 PUAN
5.MERSİN Spor Lisesi                                                   87 PUAN
6.KONYA Atatürk Lisesi
7.OSMANİYE Cevdetiye Lisesi
8.AFYON İmam Hatip Lisesi
9.ISPARTA EML
10.HATAY Kırıkhan Lisesi
11.BURDUR Bucak EML
12.KIRIKKALE Spor Lisesi
13.AKSARAY Spor Lisesi
14.NİĞDE İmam Hatip Lisesi
15.ADANA Spor Lisesi
16.KAYSERİ Mehmet Akif Ersoy Lisesi