538 Bin TL’ye Sıfır Hyundai Bayon Müjdesi! Satışlar Başladı!

538 Bin TL’ye Sıfır Hyundai Bayon Müjdesi! Satışlar Başladı!
Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Hyundai, Bayon modelini 538 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Peki, kimler bu fırsattan yararlanabilir? İşte detaylar…

Ekonomideki kötü gidişat, dolar kurunun artışına, TL’nin değer kaybına ve yüksek enflasyona neden olurken, hemen her kalemde fahiş zamlar geldi. Bu kapsamda, ekmekten otomobile kadar yaşanan dev fiyat artışları vatandaşların adeta belini büktü.

Hal böyle olunca, sıfır ve ikinci el otomobil fiyatları da rekor seviyelere geldi. Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar, artan otomobil fiyatları nedeniyle otomobil almakta zorlanırken, çareyi taşıt kredilerinde buldu. Ancak, son bir yıldır Merkez Bankası’nın faiz politikası nedeniyle bankaların kredi faizleri de yüzde 6’ya dayanınca kredi çekmek de adeta hayal oldu.

Hal böyle olunca, uygun fiyata araç almanın yollarını araştıran vatandaşlar, devletin sağladığı ÖTV indiriminden yararlanmak için girişimde bulunmaya başladı. Ancak ÖTV indirimi sadece yüzde 40 ve üzeri engeli bulunan vatandaşlar için geçerli oluyor.

Bu kapsamda, yüzde 40 ve üzeri engelli vatandaşlar, SGK’dan engelli olduklarına ilişkin aldıkları belgeyle ÖTV indirimli sıfır otomobilleri oldukça uygun fiyatlarla satın alabiliyor. ÖTV’siz Hyundai Bayon ise cazip fiyatlarıyla oldukça dikkat çekiyor. Peki, ÖTV indirimli Hyundai Bayon ne kadar? İşte Hyundai Bayon fiyat listesi…

hyundai-bayon1.jpg

ÖTV’SİZ HYUNDAİ BAYON FİYAT LİSTESİ

Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 Beygir Jump Benzin Manuel: 538 bin 200 lira

Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 Beygir Jump Benzin Otomatik: 557 bin 500 lira

Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 Beygir Style Benzin Otomatik: 562 bin 450 lira

Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 Beygir Elite Benzin Otomatik: 573 bin 700 lira

Hyundai Bayon 1.0 T-GDI 100 Beygir Style Benzin Otomatik: 599 bin 400 lira