50. Evlilik Yıl Dönümüne Başkan Tarhan Sürprizi

50. Evlilik Yıl Dönümüne Başkan Tarhan Sürprizi
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçede oturan Aktaş ailesinin evini çat kapı ziyaret etti. Evli çiftin 50. evlilik yıldönümünde gerçekleşen ziyarette, pasta kesildi.

Ailenin ortanca kızı olan Meryem Alpay, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a kısa mesaj atarak, anne ve babasının evliliklerinin 50. yıldönümünü kutlamak için davet etti. Bunun üzerine harekete geçen Başkan Tarhan, Yeni Mahalle’de oturan Aktaş ailesinin evine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Tarhan’ı karşılarında gören aile bireyleri, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kafiye Aktaş (65) ve Mehmet Aktaş’ın (69) çocukları tarafından ilk defa düzenledikleri evlilik yıldönümüne şahitlik eden Tarhan, aile ile tanışma fırsatı buldu. Samimi ve keyifli bir ortamda geçen ziyarette, Aktaş çifti kendileri için hazırlanan pastayı keserek, Tarhan ile fotoğraf çektirdi.

Aktaş ailesinin ortanca kızı Meryem Alpay ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, "Bizleri bu mutlu gününde yalnız bırakmadıkları için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadı. Kendisiyle tanışma fırsatı bulduk, çok sevdik. Çok güleryüzlü yapıya sahip. Samimi ve beyefendi bir insan. Evimizi ziyaret ederek bize sürpriz yaptı. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadı. Başkanımıza çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Başkan Tarhan ise "Çocukları ve torunları Aktaş çiftine sürpriz yapmışlar. Benim de geleceğimden haberleri yoktu. Çat kapı ziyaret etmek istedik. Çok mutlu oldular. Kafiye ve Mehmet Aktaş çiftinin böyle önemli bir gününde bulunmak beni de çok mutlu etti. Çiftimize ve değerli ailesine nice mutlu sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Ayrıca misafirperverlikleri için de çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.