35 TLYE 1 YIL BOYUNCA REKLAM

35 TLYE 1 YIL BOYUNCA REKLAM
Karamaninsesi.com tüm Esnaflarımızın Buluştuğu FİRMA REHBERİNE 1 yıllık Kayıt için Sadece 35 TL alıyor.
Karamaninsesi.com tüm Esnaflarımızın Buluştuğu FİRMA REHBERİ’NE 1 yıllık Kayıt için Sadece 35 TL alıyor.
 
Karamaninsesi.com Teknik altyapısını her geçen gün daha da ileri taşıyarak Karaman Halkına en kaliteli hizmeti sunuyor. Haber sitemizin Video Galeri ve Foto Galeri’lerinin yanı sıra FİRMA REHBERİ’ni de kendine özgü bir yapıda geliştiriyor.
 
Karaman’da yaklaşık 5 Bin Esnaf yer almakta ve Bunların hepsini bir yerde bulabilmek neredeyse imkânsız. Bazı kurumlar tarafından liste halinde oluşturulsa da birçoğunun adres bilgileri yanlış.
Sizler için yeni adres bilgilerini bulabileceğiniz bir platform oluşturduk.
 
MÜŞTERİLERİNİZ SİZİNLE ÜCRETSİZ İLETİŞİME GEÇECEK
 
Karamanınsesi.com, Müşterilerine sadece Adres bilgileri değil Online iletişim kurulabilmesi için bir yenilik daha sunuyor.
Sizin hesabınıza açılmış olan herhangi bir e-posta (Hotmail, Msn ) adreslerinizden sizinle iletişime geçebilecek.  Örnek Tıkla
 
Bazı Müşterileriniz Firmanızdaki bir ürünün fiyatını sormak için sizi Telefon’la aramayı kendisine bir yük olarak görebilir. İşte bunun için Online iletişimi sizlerin hizmetine sunuyoruz. Müşterileriniz Rahatlıkla Size Ulaşabilecek!
 
ARTIK SİZ REKLAMA KÜLFET OLACAKSINIZ!
 
Reklâm her firma için neredeyse mecburi. Kendinizi herkesin olduğu bir Platformda tanıtmak BENDE VARIM! Diyebilmek bazı zamanlar Firmalara külfetli gelebilir.

İşte bunu için Karamaninsesi.com yılda sadece 35 TL gibi bir fiyata size yardımcı oluyor.

İleride Ücretsiz telefon görüşmesi de sağlamayı planlayan Karamaninsesi.com, Tüm Müşterilerine “Reklam Size Külfet Olmasın! Artık Siz Reklâm’a Külfet olun” diyor.
 
İRTİBAT TELEFONU  : 0537 507 14 33
MSN                         : karamaninsesi@msn.com
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
ÖRNEK FİRMALARDAN BAZILARI :