24 MİLYONLUK DEV PROJE

24 MİLYONLUK DEV PROJE
Karaman Belediyesi, Konya-Karaman girişi ile Organize Sanayi Bölgesini Karamana bağlayan Mut yolunda yapılması planlanan köprülü kavşak ile ilgili çalışmaları başlattı.

24 milyon TL’ye mâl olacak bu büyük proje için; Karaman Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu 14 Ekim Çarşamba günü Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile görüştü.

 

Projelerini tek tek hayat geçireceklerini kaydeden Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu: “Cadde, yol ve meydanları çağdaş bir anlayışla yeniden ele alarak modern bir kent oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. 14 Ekim Çarşamba günü Ankara’da Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Karayolları Genel Müdürü Sayın Cavit Turhan bey ile bir toplantım oldu. Birlikte, projelerimizin bir parçası olan; Konya-Karaman girişindeki kavşak ile Organize Sanayi Bölgesi’ni Karaman’a bağlayan Mut yoluyla ilgili önemli görüşmeler yaptık ve bu konuyla alakalı prensip anlaşmasına vardık. Bu projenin toplam yatırım tutarı 24 milyon TL’ye mal olacak. 2010 yılı yatırım planına alınan projemiz, inşallah 2012 yılında tamamlanmış olacak.

Bizler seçim zamanı Karamanımız için 15 büyük projemizin olduğunu ve tek tek hayata geçireceğimizi söylemiştik. İşte bu projelerimizden biri olan Köprülü Kavşak projesini hayata geçiriyoruz. Gerek ilgili kurumlarla gerekse meclisimizle son derece uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Vatandaşlarımızdan sadece biraz sabır rica ediyoruz. İnşallah vâât ettiğimiz tüm projeleri gerçekleştireceğiz. Bu projede bizleri destekleyen  Sayın Bakanımız Binali Yıldırım’a, Karayolları Genel Müdürü Sayın Turhan’a ve Milletvekillerimize teşekkür ediyorum.” dedi.