2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı

2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı
Rektör Akgül, öğretim üyeleri ve öğrencilerden oluşan bir grup, 2017-2018 akademik yılı açılış törenine katıldı.

Yükseköğretim 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirildi. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı himayesinde düzenlenen görkemli törene yaklaşık 2 bin kişi katıldı.
Törende üniversite rektörleri ile bakanlar, kurum başkanları, büyükelçiler ve devlet protokolünden birçok yetkilinin yanı sıra üniversiteleri temsilen akademisyen ve öğrenciler hazır bulundu.
Akademik Yıl Açılış Töreninde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül ile Rektör Yardımcısı ve İİBF Dekan V. Prof. Dr. Ercan Oktay, Kamil Özdağ Fen Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Yılmaz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Ali Şahin, Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Oktay Talaz, ayrıca öğrencileri temsilen Berivan Kınış, Merve Melda Kaynak, Ali Hebebci, Mehmet Furgan Çörten ve Muhammet Fatih Topal da yer aldı. 
Törende YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birer konuşma gerçekleştirdi. 2017-2018 Akademik Yılı Açılışı, ödül töreninin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin gezilmesiyle sona erdi.