17 YAŞINDAKİ GENCİ ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

17 YAŞINDAKİ GENCİ ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Karamanın Sarıveliler ilçesine bağlı Göktepe beldesinde 4 gün önce aniden ortadan kaybolan 17 yaşındaki Yusuf Köktaşı arama çalışmaları devam ediyor.
Göktepe beldesinin dağlık ve kırsal alanlarında sürdürülen arama çalışmaları Karaman İl Jandarma Alay Komutanlığı’ndan 2 subay, 5 astsubay 39 er ile Karaman İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden gelen 5 kişilik ekip ve bölgeyi iyi bilen avcılar tarafından halen devam ediyor. Bu arada arama çalışmalarına katılan Adana Sivil Savunma Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü’nden gelen 12 kişilik ekip ise Yusuf Köktaş’ın gide bileceği yerlerde bulunamaması ve hava şartlarının da iyi olmaması nedeniyle bölgeden ayrıldı. Karaman Vali Yardımcısı Mehmet Yüce ve Sarıveliler Kaymakamı Eyüp Özdemir’in koordinatörlüğünde yürütülen arama çalışmalarının halen devam ettiği bildirilirken, bölgede kar kalınlığının 50 santimetreyi bulması ve hava şatlarının kötü olması nedeniyle güçlük çekildiği öğrenildi.    
Edinilen bilgiye göre, Yusuf Köktaş 29 Ocak Cumartesi günü sabah saatlerinde ilçenin Çukurbağ Mahallesi’nde bulunan evlerinden ailesinden habersiz ayrıldı.
 
Köktaş’ın akşam eve dönmemesi üzerine ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Olayın duyulmasının ardından Karaman Valisi Süleyman Kahraman’da, gencin biran önce bulunması için güvenlik güçlerine talimat vermişti.