- Başkan Tutal’dan Cemevi’ne Ziyaret

- Başkan Tutal’dan Cemevi’ne Ziyaret
Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mahalle ziyaretlerinde bu hafta Değirmenci Mahallesi sakinleriyle Cemevi’nde bir araya geldi.Cem Evi’nde toplanan mahalle sakinlerine seslenen Başkan Mehmet Tutal, “Kuran’da bize bildirilmiştir,...

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, mahalle ziyaretlerinde bu hafta Değirmenci Mahallesi sakinleriyle Cemevi’nde bir araya geldi.
Cem Evi’nde toplanan mahalle sakinlerine seslenen Başkan Mehmet Tutal, “Kuran’da bize bildirilmiştir, tüm Müminler kardeştir. Bizim inancımızda da bu vardır. Burada renk, cinsiyet ayrımı yoktur. Sonuç itibari ile hepimiz kardeşiz. Bizim değerlerimizde üstünlük Allah sevgisindedir. İnanç değerlerimize baktığımızda hepimiz Allah’a inanıyoruz, hepimiz peygamber efendimize inanıyoruz. Dolayısı ile ayrımız gayrımız yoktur. Gerek kendi bakış açım olsun gerekse, AK Parti’nin bakış açısı olsun bu böyledir. Biz kendimizi sizden hiç bir zaman ayırmadık ve ayırmamız da mümkün değil. Sonuç itibari ile sizleri seviyoruz. Belediyemizin imkânları doğrultusunda ihtiyaçlara cevap verdik ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Her cemaatin, her tarikatın her toplumun bir toplanma yeri vardır. Bu dinin ayrı ayrı olduğu yahut bizlerin ayrı ayrı olduğu anlamına gelmez. Öyle ki herkes Ehli Beyt’e peygambere ve hakka ulaşan bir yol izlemektedir” şeklinde konuştu.
Sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Mehmet Tutal, Seydişehir Değirmenci Mahallesi sakinlerinin Cem Evinde misafiri oldu. Cem evinde misafir olan Tutal, mahalle sakinleriyle sohbet ederek dilek ve şikayetlerini dinledi. Değirmenci Mahallesinin Seydişehir’in merkezinde bir mahalle olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yollarıyla, imarıyla sosyal ve kültürel faaliyetleriyle hizmet alan bir bölge olduğunu dile getirdi.
Belediye Başkanı Tutal’a bir takım ihtiyaçlarını dile getiren mahalle sakinleri ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek misafir olan Başkan Mehmet Tutal’a ve ilçe başkanına teşekkür ettiler. Tutal, imkanlar dahilinde belediye olarak her ihtiyaca karşılık verilmeye çalışacağını dile getirdi.
AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve ilçe yönetiminin de katıldığı toplantıda Konurer, AK Parti olarak renk, ırk, zenginlik yada fakirliği gözetmeksizin hizmet etme yolunda birlik ve beraberliği misyon belirlediklerini dile getirdi. Değirmenci mahallesinin her zaman destek verdiğini dile getiren Başkan Konurer, birlik ve beraberlik mesajları verdi.